Δεν είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε ότι η Apple αντιμετωπίζει προβλήματα με την εφοδιαστική της αλυσίδα, κάτι που θα έχει επιπτώσεις στην κυκλοφορία των φετινών iPhones. Μάλιστα, μόλις πριν λίγες ημέρες η Apple επιβεβαίωσε τις σχετικές φήμες που κυκλοφορούσαν, ενημερώνοντας ότι τα νέα smartphones θα λανσαριστούν λίγο αργότερα από το συνηθισμένο, κάτι που πιθανό να σημαίνει πως αυτό θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Οκτώβριο.
Επιπλέον, πρόσφατο δημοσίευμα του Digitimes υποστηρίζει ότι το φετινό λανσάρισμα δεν αποκλείεται να γίνει σε δύο στάδια. Αρχικά θα κυκλοφορήσουν τα δύο 6,1'' iPhones και στη συνέχεια αυτά των 6,7'' και 5,4''.

Σούπερ προσφορά στην Ελλάδα: Πως θα πάρεις PS5 στα €280 και Nintendo Switch 2 στα €415!
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity