Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε εκπληκτική τιμή και διαθέσιμο από σήμερα το Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition

*
Στο πλαίσιο της ενέργειας Deals Unlocked, η Microsoft κάνει την έκπληξη και προσφέρει την συλλεκτική κονσόλα Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition σε μοναδική τιμή. Συγκεκριμένα, η αμερικανική εταιρεία ρίχνει τις τιμές και στο hardware και σε software, αλλά ειδικά για τις κονσόλες τα πράγματα έχουν ως εξής. Το Xbox One S All-Digital θα πωλείται για τις επόμενες 10 μέρες στα €199, ενώ το Xbox One X στα €329. Το εντυπωσιακό είναι πως και η συλλεκτική κονσόλα του Cyberpunk (που περιλαμβάνει και σε ψηφιακή μορφή το παιχνίδι, για να κατέβει όταν κυκλοφορήσει) θα πωλείται σε αυτήν την μειωμένη τιμή! Άρα, αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να το κάνετε δικό σας από σήμερα!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • bill123456
    • Για μενα ο " εξυπνος " αγοραστης χτυπαει το x στα 330 ευρω και θα παρει μια εξαιρετικη κονσολα σε απιστευτα προσιτη και δωρο ενα παιχνιδι στα διαφορα bundles που υπαρχουν.Ακομη και το s ακομη ειναι αξιοπρεπεστατο.Δεν υπαρχει λογος να παει κανεις σε νεα γενια day one γιατι οποιος βιαζεται σκονταφτει

      • mysterious
      • Απίστευτη τιμή.Για κάποιον που θέλει να απολαύσει αμέτρητα παιχνίδια αυτής της γενιάς στην πιο δυνατή κονσόλα,είναι τρομερή ευκαιρία.Και σε 3-4 χρόνια το πολύ μπαίνει και στη γενιά που έρχεται όπου θα έχει στρώσει σε όλα τα επίπεδα.

*