Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε gamers των eSports απευθύνεται το νέο G Pro headset της Logitech

*
Το νέο G Pro headset της Logitech απευθύνεται κυρίως σε gamers που ασχολούνται με τα eSports. H εργονομία του είναι τέτοια που εξασφαλίζει ότι αυτός που τα φοράει ακόμα και για ώρες δεν πρόκειται να νιώσει την παραμικρή κούραση, ούτε και θα ιδρώσει χάρη στη δερματίνη που έχει χρησιμοποιηθεί ως υλικό κατασκευής. Προσφέρει μόνο στερεοφωνικό ήχο μέσω αναλογικών συνδέσεων και υπόσχεται κατά 50% μείωση του θορύβου σε σχέση με άλλα προϊόντα της εταιρείας. Όμως για να επιτευχθεί το τελευταίο απαιτείται ξεχωριστό microphone jack, κάτι που μπορεί να είναι πρόβλημα με ορισμένα gaming laptops. Για όσους δεν τους αρέσει η δερματίνη υπάρχει η επιλογή του microsuede, ενώ η τιμή του headset είναι €89.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*