Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στην ηλεκτροκίνηση και η Huawei

*
Παρά την εμπορική ρήξη Αμερικής–Κίνας και ως εκ τούτου τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχθηκε, η Huawei φαίνεται να μην τα παρατά, αφού νέες φήμες που κάνουν το γύρο του διαδίκτυο θέλουν την εταιρία να μπαίνει δυναμικά σε νέα, εντελώς διαφορετικά για τον τομέα της “χωράφια”.

Ακολουθώντας κατά πόδας το δρόμο που χαράζει η Apple, ο κινεζικός κολοσσός φέρεται να εξετάζει την επικείμενη είσοδο του στον τομέα της αυτοκίνησης. Πιο συγκεκριμένα, ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την υπέρ-επιτυχημένη ανοδική πορεία του τμήματος κινητής τηλεφωνίας της Huawei, Richard Yu, φημολογείται πως έχει στρέψει πλήρως την προσοχή την ηλεκτροκίνηση. Σύμφωνα με αναφορές, η εταιρία βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τις Changan Automobile (μια κρατική επιχειρηματική οντότητα της Κίνας), BAIC Group's BluePark New Energy Technology, καθώς και άλλους κατασκευαστές οχημάτων και εξαρτημάτων, στοχεύοντας μάλιστα σε κυκλοφορία εντός του τρέχοντος ημερολογιακού έτους. Οι ίδιες φωνές κάνουν λόγο για στοχοποίηση του συνόλου της αγοράς, άρα και για μια καθόλα οικονομική πρόταση.


Από την άλλη, εκπρόσωπος της Huawei αρνείται την ύπαρξη πλάνων για σχεδιασμό και ανάπτυξη κάποιου τροχήλατου υπό την επωνυμία αυτής, συμπληρώνοντας πως “Η Huawei δεν είναι κατασκευαστής αυτοκινήτων. Ωστόσο, μέσω των τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνιών, στοχεύουμε να είμαστε ένας ψηφιακός προμηθευτής αυτοκινητοκεντρικών και νεοεισαχθέντων εξαρτημάτων, επιτρέποντας σε OEM αυτοκινήτων να κατασκευάζουν καλύτερα οχήματα”.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*