Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 22 Οκτωβρίου τα αποκαλυπτήρια της Huawei Mate 40 Series

*
Η Huawei ανακοίνωσε πως θα αποκαλύψει επίσημα τα νέα μοντέλα της Huawei Mate 40 Series στις 22 Οκτωβρίου. Η αποκάλυψη έγινε μέσω των επίσημων λογαριασμών της κινεζικής εταιρείας στο Twitter και εκεί φαίνεται το μότο της νέας γενιάς που θα είναι “Leap Further Ahead”. Τα δεδομένα που υπάρχουν προς το παρόν είναι πως για άλλη μια φορά η κυκλοφορία της εν λόγω σειράς θα είναι περιορισμένη, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι οι περιορισμοί από την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζουν να δημιουργούν πολλά προβλήματα. Πέραν της Google, ήρθε και η απαγόρευση κατασκευής chips στην TSMC που εκτιμάται πως θα προσφέρει στην Huawei λιγότερους από 10 εκ. επεξεργαστές Kirin 9000. Στα περαιτέρω χαρακτηριστικά, οι δύο συσκευές αναμένονται στις 6.4 και 6.7 ίντσες, καθώς και σημαντικά αναβαθμισμένες κάμερες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*