Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στον αέρα τα νέα επίσημα sites για τα Xbox Series S και Xbox Series X

*
H Microsoft ενημέρωσε το επίσημο site του Xbox με τις σχετικές σελίδες για τα Xbox Series S και Xbox Series X, ενώ δημοσίευσε και το τελικό κουτί αγοράς που θα βρουν οι καταναλωτές στα καταστήματα για τις δύο κονσόλες. Οι σελίδες περιλαμβάνουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά κάθε κονσόλας, τα οφέλη που θα έχουν τα games που θα «τρέχουν» σε αυτές, ενώ παρουσιάζουν και αναλυτικά το περιεχόμενο στο κουτί αγοράς. Ταυτόχρονα, αποκαλύφθηκε και το σχετικό packshot που δείχνει στο μεν Xbox Series S το τμήμα του εξαερισμού και ένα μέρος του λευκού χειριστηρίου, ενώ στο δε Xbox Series X το επάνω μέρος της κονσόλας υπό γωνία. Βρείτε τα επίσημα sites στο Xbox.com και τα κουτιά αγοράς των δύο εκδόσεων στην παρακάτω φωτογραφία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*