Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Λαύριο το ελληνικό data center της Microsoft

*
Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής, Δημήτρης Λουκάς, ανακοίνωσε σε πρόσφατο συνέδριο πως η επένδυση της Microsoft με data center θα ολοκληρωθεί με εγκατάσταση στην περιοχή ευθύνης του και συγκεκριμένα στο Λαύριο. Η επένδυση ανακοινώθηκε πριν από μερικές μέρες και θα περιλαμβάνει έναν αριθμό data centers που θα εξυπηρετήσουν τους πελάτες της Microsoft. Προς το παρόν δεν υπήρχε κάποια πιο συγκεκριμένη πληροφορία, αλλά τελικά η έκταση που θα χρησιμοποιηθεί φτάνει τα 120 στρέμματα, ενώ η αμερικανική εταιρεία φαίνεται πως ψάχνει περίπου άλλα 100 στις γύρω περιοχές για τις αποθήκες. Ο Δήμαρχος σημείωσε πως το Λαύριο προσφέρει όλες τις ευκολίες που ζητάει η Microsoft σε μια τέτοια επένδυση και αναμένουμε με ενδιαφέρουν το πότε θα ξεκινήσουν τα έργα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*