Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συνεργασία Huawei με Curve για ανέπαφες πληρωμές από το smartphone του χρήστη

*
Η Huawei ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία με την Curve, την υπηρεσία smart wallet που αποθηκεύει όλες τις κάρτες του χρήστη σε ένα σημείο για εύκολες ανέπαφες πληρωμές από το smartphone του. Η κινεζική εταιρεία διαθέτει λοιπόν το δικό της αντίστοιχο Google Pay / Apple Pay μέσα από το AppGallery store με την εφαρμογή Curve. Ο χρήστης αρκεί να την κατεβάσει και να συμπληρώσει τα στοιχεία του για να ξεκινήσει άμεσα να τη χρησιμοποιεί.

Σε πολλές χώρες της Ευρώπης (αλλά δυστυχώς όχι στην Ελλάδα) για τις πρώτες 30 ημέρες χρήσης του Curve η εφαρμογή επιστρέφει στον χρήστη το 1% των χρημάτων που έχει ξοδέψει, ή το 5% των εξόδων από τις αγορές του μέσω AppGallery store. Είναι συμβατή με τις περισσότερες ευρωπαϊκές τραπεζικές κάρτες και καταγράφει τα έξοδα του χρήστη και άλλα χρήσιμα και ενδιαφέροντα οικονομικά στατιστικά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*