Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύνδεση περιφερειακών στις τηλεοράσεις της Samsung που θα κυκλοφορήσουν το 2019

*
Με το νέο χαρακτηριστικό που η Samsung ανακοίνωσε ότι θα προστεθεί στις τηλεοράσεις που θα κυκλοφορήσουν το 2019, οι χρήστες θα μπορέσουν να έχουν τον έλεγχο διαφορων συσκευών όπως PCs, tablets και smartphones, μέσω της τηλεόρασής τους. Η εταιρεία υποστηρίζει πως το Remote Access θα επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν ένα πληκτρολόγιο ή ένα ποντίκι στην τηλεόρασή τους και έτσι να μπορούν να παίζουν παιχνίδια στο PC τους ή να προβάλουν offline περιεχόμενο στη μεγαλύτερη οθόνη. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό το πως θα δουλεύει όλο αυτό και η λογική λέει ότι θα χρειαστεί η εγκατάσταση apps για να μπορεί η μια συσκευή να επικοινωνεί με την άλλη. Λόγω της συνεργασίας της με τη VMware, η Samsung λέει πως το Remote Access θα λειτουργεί οπουδήποτε στον κόσμο. Αναμένουμε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*