Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα προβλήματα του iOS 13 επισπεύδουν την κυκλοφορία του iOS 13.1 και του iPadOS

*
Μπορεί το iOS 13 να ξεκίνησε να διατίθεται το βράδυ της Πέμπτης 19 Σεπτεμβρίου, ωστόσο τα προβλήματα που εμφανίζονται ανάγκασαν την Apple να επισπεύσει τη διάθεση τόσο του iOS 13.1, όσο και του iPadOS. Συγκεκριμένα, τόσο η νέα έκδοση του λειτουργικού για συσκευές iPhone, όσο και η πρώτη εμφάνιση του λειτουργικού για το iPad θα κάνουν την εμφάνισή τους στις 24 Σεπτεμβρίου, αντί για τις 30 του μήνα που είχε ανακοινωθεί πριν μέρες. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που υπήρξαν στο iOS 13 ήταν το προσπέρασμα της οθόνης κλειδώματος και η πρόσβαση στις επαφές του χρήστη, ωστόσο και κάποια άλλα bugs έκαναν την εμφάνισή τους και το επόμενο βήμα ετοιμάζεται με μεγαλύτερες ταχύτητες.



Σε ότι αφορά το iPadOS, η πρώτη του εμφάνιση θα γίνει σε λίγες μέρες και αναμένεται να φέρει νέα χαρακτηριστικά που είναι προσαρμοσμένα στο tablet, όπως τα widgets στην κεντρική οθόνη, το καλύτερο multitasking, αλλά και το ETA sharing στους χάρτες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*