Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα HUAWEI Watch 3 & Watch 3 Pro Elite Series είναι εδώ

*
Όχι τυχαία, η τελευταία γενιά smartwatches της HUAWEI, Watch 3 Series, φέρει το κωδικό όνομα “Galileo”. O Ιταλός φυσικός, μαθηματικός, αστρονόμος και φιλόσοφος Γαλιλαίος αψήφισε στην εποχή του το κατεστημένο και έφερε επανάσταση στην επιστημονική κοινότητα με τις ριζοσπαστικές πεποιθήσεις και τις αστρονομικές ανακαλύψεις του. Τα νέα HUAWEI Watch 3 και HUAWEI Watch 3 Pro, χρυσή τομή μεταξύ τεχνολογίας και κομψότητας, ήρθαν για να φέρουν τη δική τους επανάσταση στον κλάδο των wearables και να αλλάξουν τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την τεχνολογία.



Ειδικά κατασκευασμένα για τους απαιτητικούς καταναλωτές, που αναζητούν τον συνδυασμό premium design και κορυφαίας τεχνολογίας, τα HUAWEI Watch 3 & Watch 3 Pro στην Elite έκδοσή τους αποτελούν πολυτελή  smartwatches με specs για πρωταθλητές και προκαλούν τον θαυμασμό, όχι μόνο λόγω της εμφάνισής τους, με σώμα από τιτάνιο και μεταλλικό μπρασελέ, αλλά και για τις «έξυπνες» λειτουργίες τους που επιτρέπουν την 24ωρη παρακολούθηση υγείας, διασφαλίζοντας καλύτερη φυσική κατάσταση. Ακόμα, τα HUAWEI Watch 3 & Watch 3 Pro Elite Series διαθέτουν πλούσιο κατάλογο προσόψεων, προκειμένου να ταιριάζουν σε κάθε περίσταση!



Εκτός από τις επαγγελματικού επιπέδου λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας και φυσικής κατάστασης -που αποτελούν κύριο χαρακτηριστικό των wearables της HUAWEI- και την πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, τα HUAWEI Watch 3 & Watch 3 Pro Elite Series διαθέτουν αισθητήρα θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας που υποστηρίζει για πρώτη φορά την ανίχνευση θερμοκρασίας δέρματος, καθώς και λειτουργία υπενθύμισης για το πλύσιμο των χεριών. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*