Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Moto G10 & Moto G30 είναι οι νέες οικονομικές προτάσεις της Motorola

*
Μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, η Motorola προέβη στην ανακοίνωση των δύο ολόφρεσκων, οικονομικών προτάσεων της για την ευρωπαϊκή αγορά. Ο λόγος φυσικά για τα G10 και G30 της γνωστής σειρά Moto.

Το “μικρό” εκ των δύο έρχεται εξοπλισμένο με μία 6,5-ιντσών οθόνη LCD IPS HD των 60Hz, φοράει 4GB μνήμης RAM, έχει 64GB επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο, ενώ στην καρδιά του χτυπά ο low-end 460 Snapdragon επεξεργαστής της Qualcomm. Στα των καμερών συναντάμε την καθιερωμένη πλέον τετραπλή διάταξη με τον 48MP (f/1.7) κύριο αισθητήρα να συμπληρώνουν ένας υπερευρυγώνιος φακός των 8MP, ένας Macro των 2MP και ένας αισθητήρας βάθους των 2MP εξίσου — δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά η selfie κάμερα των 8MP. Μεταξύ των υπολοίπων χαρακτηριστικών του θα βρούμε έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πίσω όψη της συσκευής, ένα ξεχωριστό φυσικό πλήκτρο για την ενεργοποίησης του Google Assistant (δίχως να γνωρίζουμε αν μπορεί να προγραμματιστεί για την τέλεση κάποιας άλλης λειτουργίας), καθώς και βασικές δυνατότητες τύπου: Dual SIM, Bluetooth 5, Wi-Fi ac, NFC, 4G LTE και ράδιο.


Το Moto G30 από την άλλη κάνει ό,τι και το G10, μόνο καλύτερα. Μεταξύ των κύριων αλλαγών είναι η αύξηση του ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz, προσφέροντας έτσι μια πιο ομαλή και ξεκούραστη εμπειρία στο σύνολο της χρήσης. Στο εσωτερικό του κινητού θα βρει κανείς 6GB μνήμης RAM και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Αξίζει να σημειωθεί κάπου εδώ πως η χρήση μιας κάρτας MicroSD συνεπάγεται με την ακύρωση της Dual SIM δυνατότητας των δύο τηλεφώνων, αφού η δεύτερη θέση στο SIM-tray λειτουργεί υβριδικά (είτε για την τοποθέτηση μιας δεύτερης SIM, είτε για την επέκταση του αποθηκευτικού χώρου με μία MicroSD τύπου XC). Συνεχίζοντας, κάτω από το καπό χτυπά η καρδιά του mid-range Snapdragon 662, με την Adreno 610 να αναλαμβάνει τα γραφικά. Οι συστοιχία των καμερών αναβαθμίζεται εξίσου, με τον κύριο αισθητήρα να ανεβαίνει στα 64MP και η selfie στα 20MP.

Και τα δύο κινητά τρέχουν την ενδέκατη έκδοση του λειτουργικού Android, έχουν αδιάβροχο σχεδιασμό, τροφοδοτούνται από μια μπαταρία των 5000mAh (10W και 20W φόρτισης αντιστοίχως) και έχουν θύρες Type-C και Audio Jack.

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης για την Ευρώπη έχει οριστεί στα €150 για το Moto G10 και στα €180 για το Moto G30.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*