Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ! ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR >>
** ";

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Τελειώνουν οι 11ψήφιοι τηλεφωνικοί αριθμοί στην Ιαπωνία

Η αγορά της Ιαπωνίας φαίνεται πως έρχεται μπροστά σε ένα τεράστιο πρόβλημα, αφού τελειώνουν οι 11ψήφιοι τηλεφωνικοί αριθμοί που μπορούν να δοθούν σε καταναλωτές. Η αρμόδια Αρχή βλέποντας ότι μέχρι το 2022 δεν θα υπάρχει ελεύθερος αριθμός με 11 ψηφία, αποφάσισε να διαθέσει 10 δισεκατομμύρια 14ψήφιους αριθμούς μέχρι το 2021.

Το πρόβλημα έχει δημιουργηθεί από την τεράστια ανάπτυξη που γνωρίζουν οι συσκευές IoT στη χώρα, ενώ και η έλευση του 5G έως το 2020 αναμένεται να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τη ζήτηση. Η απόφαση του Υπουργείου για τους 14ψήφιους αριθμούς βρήκε σύμφωνους τους 3 βασικούς παρόχους NTT Docomo, KDDI Corp και SoftBank Corp.

Πάντως, οι έρευνες δείχνουν πως το πρόβλημα της Ιαπωνίας θα μεταφερθεί και σε άλλες χώρες σύντομα, αφού το 2018 οι συσκευές IoT ξεπέρασαν τα κινητά τηλέφωνα. Μάλιστα, από το 2008, οι συνδεδεμένες στο διαδίκτυο συσκευές ξεπέρασαν σε αριθμό τους ανθρώπους που ζουν στον πλανήτη.

Οι προβλέψεις, δε, λένε πως το 2020 θα υπάρχουν 50 δισεκατομμύρια συνδεδεμένες συσκευές παγκοσμίως.

 
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!