Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Την αγορά της Κίνας θεωρεί υπεύθυνη η Apple για την πτώση πωλήσεων iPhone

*
Οι πωλήσεις smartphones δείχνουν μια πτωτική πορεία της τάξης του 6% σε σχέση με το προηγούμενο τετράμηνο, κάτι που ο αμερικανικός κολοσσός της Apple αποδίδει πρωτίστως στη δυσμενή οικονομική κατάσταση της Κίνας. Η εκτίμηση των εσόδων της εταιρείας μεταξύ του Οκτωβρίου και του Δεκεμβρίου του 2018 έπεσε από το ελάχιστο των $89 εκατομμυρίων στα $84 εκατομμύρια λόγω διάφορων παραγόντων, όπως, σύμφωνα με την ίδια την Apple, τις ελαχιστοποιημένες κυκλοφορίες iPhone upgrades, αλλά κυρίως της αδύναμης οικονομίας της Κίνας. Ο CEO της Tim Cook σημείωσε πως η οικονομία της χώρας στάθηκε κατηφορική στο δεύτερο μισό του προηγούμενου έτους, κάτι που σίγουρα επηρέασε την κατάσταση. Παρόλα αυτά η Apple γνωστοποίησε και άλλες χώρες σαν παράγοντες του φαινομένου, αλλά και το γεγονός του πιο δυνατού δολαρίου, αλλά και την αλλαγή πλεύσης της πορείας της βιομηχανίας των κινητών τηλεφώνων. Επιπρόσθετα, άλλος ένας λόγος υποδεικνύεται πως είναι και η χαμηλότερη τιμή των μπαταριών αντικατάστασης του iPhone, κάτι που παρακινεί το κοινό να κρατήσει το μοντέλο που αγόρασε παραπάνω από το συνηθισμένο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*