Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τι ψήφισαν οι χρήστες του Android ως καλύτερο content του Google Play Store μέσα στο 2019;

*
Η Google δημοσίευσε τη λίστα με τα προϊόντα που ψήφισαν περισσότεροι οι χρήστες Android μέσα στο 2019. Στη λίστα αυτή περιλαμβάνονται εφαρμογές, ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και βιβλία, καθώς και παιχνίδια. Το Call of Duty: Mobile ψηφίστηκε ως το καλύτερο game, ενώ το GlitchCam (που προσθέτει εφέ στιλ ‘90s στα videos) ως η κορυφαία εφαρμογή. Το Avengers: Endgame ήταν η ταινία με τις περισσότερες ψήφους, ενώ ως το καλύτερο βιβλίο ψηφίστηκε το Scary Stories to Tell in the Dark. Ως καλύτερη εφαρμογή με badge Editor’s Choice ψηφίστηκε το Ablo που επιτρέπει στους χρήστες να εξερευνήσουν ξένες κουλτούρες, δημιουργώντας (μέσα σε όλα τα άλλα) και υπότιτλους για video-chat σε άλλες γλώσσες.

Σε ότι αφορά τα επίσημα στατιστικά και τα downloads, το Game of Thrones ήταν η σειρά που κατέβηκε περισσότερο, ενώ τα ebooks των James S.A. Corey και Stephen King ήταν τα πρώτα σε αναγνώσεις. Μπορείτε να βρείτε όλη τη λίστα των νικητών στο Google Blog.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*