Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Android Auto έρχεται και στην Ελλάδα

*
Η Google ανακοίνωσε την επέκταση των χωρών που θα υποστηρίζει το Android Auto και μέσα σε αυτές βρίσκεται και η Ελλάδα. Συγκεκριμένα, το λειτουργικό της Google για τα αυτοκίνητα θα έρθει τους επόμενους μήνες σε 36 νέες αγορές της Ανατολικής Ευρώπης, της δυτικής Ασίας και της Αφρικής. Συγκεκριμένα, για την Ευρώπη θα προστεθούν οι: Αλβανία, Σουηδία, Δανία, Νορβηγία, Ολλανδία, Βέλγιο, Πολωνία, Πορτογαλία, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχία, Εσθονία, Φινλανδία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Λετονία, Λουξεμβούργο, Μακεδονία, Μάλτα, Μολδαβία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Αρμενία, Λευκορωσία, Βοσνία και Ουκρανία. Στην Ασία θα προστεθούν οι Τουρκία, Ταϊλάνδη και Ινδονησία, ενώ από την περιοχή της Αφρικής η Αγκόλα και η Μποτσουάνα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*