Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity
Conceptum RD-826: Μεγάλος διαγωνισμός - Κερδίστε τον εξαιρετικό Conceptum RD-826 LED Projector για τα 10 χρόνια λειτουργίας του Enternity.gr! >>

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Το Facebook δοκιμάζει διαφημίσεις VR στα Oculus headsets

Το Facebook ανακοίνωσε ότι θα δοκιμάσει να προσθέσει διαφημίσεις VR στα Oculus headsets. Πρόσφατα ξεκίνησε να κάνει κάτι παρόμοιο με το mobile app Oculus, ενώ διαφημίσεις εμφανίζονται ήδη στο VR game Blaston της Resolution Games. Σύμφωνα με το Facebook, οι διαφημίσεις θα αρχίσουν να εμφανίζονται και σε άλλα παιχνίδια μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Αυτές θα εμφανίζονται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τον παίκτη να έχει την επιλογή να ακολουθήσει το link που τις συνοδεύει ή να τις αποθηκεύσει για αργότερα.

Στην ανακοίνωσή του το Facebook εξηγεί ότι οι διαφημίσεις στα VR headsets θα ακολουθούν την πολιτική απορρήτου της εταιρείας και στόχος τους είναι τα επιπλέον έσοδα για τους developers. Παρόλα αυτά δεν ξεκαθάρισε πως ακριβώς θα μοιράζονται τα εν λόγω κέρδη. Εάν και εφόσον οι δοκιμές κριθούν επιτυχείς θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση σχετικά με το πότε θα είναι διαθέσιμες στο ευρύ κοινό.


 
Διαβάστε πρώτοι όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook και στο Twitter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!