Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Razer Junglecat έρχεται να κάνει το κινητό σας Nintendo Switch

*
Η Razer ανακοίνωσε άλλο ένα ιδιαίτερο περιφερειακό για την αγορά του gaming και τα κινητά τηλέφωνα, το Razer Junglecat. Πρόκειται για ένα σετ χειριστηρίων που προσαρμόζεται στα δεξιά και αριστερά της συσκευής σας, δημιουργώντας έτσι ένα setup που θυμίζει Nintendo Switch. Η συσκευή είναι συμβατή με τα Razer Phone 2, Galaxy Note 9, Galaxy S10+ και Huawei P30 Pro και με αυτήν, ο χρήστης δεν χρειάζεται πλέον να ακουμπά καν την οθόνη του για να δίνει τις σχετικές εντολές.



Για όλα τα υπόλοιπα smartphones, υποστηρίζεται χρήση του περιφερειακού με ένα σχετικό Controller Grip, αντίστοιχο με αυτό του Nintendo Switch.



Η σύνδεση του περιφερειακού με το κινητό γίνεται μέσω Bluetooth και με μία απλή φόρτιση (μέσω USB-c) μπορείτε να εξασφαλίσετε περί τις 100 ώρες λειτουργίας. Ένα σχετικό companion Android app θα προσφέρει όλες τις δυνατότητες button mapping και ρυθμίσεων ευαισθησίας, ενώ πρέπει να ξεκαθαριστεί πως τα χειριστήρια του Razer Junglecat δεν προσφέρουν κάποια λειτουργία motion control ή δόνησης. Η τιμή του ορίστηκε στα 100 δολάρια. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*