Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υπό δοκιμή τα μηνύματα μεταξύ χρηστών στο YouTube

*
Το YouTube στο μέλλον ίσως αποκτήσει μια πιο κοινωνική υπόσταση καθώς η Google, της οποίας ανήκει η συγκεκριμένη πλατφόρμα, σκοπεύει να ενσωματώσει ένα νέο χαρακτηριστικό για όσους χρησιμοποιούν τη εφαρμογή μέσω iOS και Android. Tο εν λόγω χαρακτηριστικό θα επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάξουν video, μηνύματα και links χωρίς να χρειαστεί να “βγουν” από το app, ενώ επί του παρόντος η συγκεκριμένη λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο στον Καναδά.



Επίσης, δεν έχει γνωστοποιηθεί αν θα έχουν την δυνατότητα όλοι οι χρήστες να χρησιμοποιούσουν το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό και κατά πόσο η εταιρεία σχεδιάζει να το διαθέσει σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο. Στη συνεχεία μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για πως λειτουργεί το in-app messaging μέσω του παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*