Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για κυκλοφορία νέου smartphone από τη Lenovo με Snapdragon 8 Gen 1+

*
Ο διάσημος leakster Evan Blass ισχυρίζεται πως η Lenovo θα κυκλοφορήσει ένα από τα πρώτα smartphones που θα περιέχουν τον καινούργιο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 1+. Το φημολογούμενο smartphone θα ονομάζεται Halo, θα έχει οθόνη 6,67 ιντσών (1080p+, με P-OLED panel από την LG) με ρυθμό ανανέωσης 144Hz και 300Hz touch sampling rate. Στο πάνω μέρος της θα υπάρχει μια 16MP selfie camera σε punch hole.

Στο πίσω μέρος του Halo θα υπάρχουν τρεις κάμερες. Η βασική θα είναι στα 50MP, η ultra wide στα 13MP και θα υπάρχει ακόμα ένας βοηθητικός αισθητήρας στα 2MP. Η μπαταρία του smartphone θα είναι 5,000mAh και θα υποστηρίζει φόρτιση στα 68W. Όσο για τον Snapdragon 8 Gen 1+, ο επεξεργαστής θα πλαισιώνεται από 8/12/16GB DDR5 RAM και 128/256GB UFS 3.1.


Όλα τα παραπάνω αποτελούν φήμες έως ότου η ίδια η Lenovo επιβεβαιώσει όσα ισχυρίζεται ο Blass. Το υποτιθέμενο Lenovo Halo απέχει τουλάχιστον μισό χρόνο προτού αποκαλυφθεί επίσημα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*