Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για χρήση του 1” IMX800 sensor της Sony από το Huawei P50

*
Σύμφωνα με νέα φήμη, τα νέα μοντέλα Huawei P50 θα είναι τα πρώτα smartphones που θα χρησιμοποιούν το νέο 1” IMX800 sensor της Sony. Ο εν λόγω αισθητήρας της Sony δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα και δεν αναμένεται να δει το φως της δημοσιότητας πριν από τον Απρίλιο. Η φήμη αυτή προκύπτει από τους ισχυρισμούς του leakster RODENT950, ο οποίος αναφέρει πως τα νέα flagships της Huawei θα έρχονται με τρία διαφορετικά camera setups.

Σύμφωνα λοιπόν με τον ίδιο, το Huawei P50 Pro+ θα έχει wide, ultra wide, tele, periscope lenses και 3D ToF sensor. Το Huawei P50 Pro θα έρθει με το ίδιο stetup, εκτός του ToF sensor. Τέλος, το βασικό μοντέλο Huawei P50 θα διαθέτει το standard setup με wide, ultra wide και tele lenses. Αν ισχύουν τα λεγόμενά του, και τα τρία νέα μοντέλα θα περιέχουν το 1” IMX800 sensor στις κύριες κάμερές τους. Για την ώρα όμως τα παραπάνω αποτελούν φήμες και μόνο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*