Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη για κυκλοφορία της Honor 60 Series τον επόμενο μήνα

*
Μπορεί η Honor να κυκλοφόρησε πολύ πρόσφατα στην αγορά και της Ευρώπης το Honor 50, αλλά φαίνεται πως η ώρα της Honor 60 Series δεν θα αργήσει. Σύμφωνα με τον Κινέζο leakster @WhyLab, η γνωστή εταιρεία έχει ήδη ετοιμάσει τα Honor 60, Honor 60 Pro και Honor 60SE για κυκλοφορία. Το τρίτο μοντέλο θα υποστηρίζει φόρτιση 40W, ενώ τα άλλα δύο 60W. Όλα αυτά έρχονται μετά από μια αποκάλυψη της 3C σχετικά με μια συσκευή της Honor που φέρει τον κωδικό GIA-AN00 και θεωρείται πως είναι το vanilla Honor 60. Η αναφορά της εταιρεία επιβεβαιώνει και τη φόρτιση στα 60W και μένει να δούμε αν θα έχουμε περαιτέρω επιβεβαιώσεις και κυκλοφορίες εντός των επόμενων εβδομάδων. Από τις υπόλοιπες φήμες ξεχωρίζουν αυτές που αναφέρουν το Qualcomm Snapdragon 870 SoC, την μπαταρία 4500mAh, το punch hole display και το πενταπλό σύστημα καμερών στο πίσω τμήμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*