Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χρήστες καταγράφουν περιστατικά drifting και στο DualSense Controller του PS5 (videos)

*
Φαίνεται πως και το DualSense Controller του PS5 υποφέρει από προβλήματα drifting, όπως τουλάχιστον καταγράφουν αρκετοί καταναλωτές στον πλανήτη. Κάποιοι σημείωσαν πως τα προβλήματα ξεκίνησαν 10 μέρες μετά την αγορά της κονσόλας, ενώ τόνισαν πως προσπάθησαν να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους (power-cycling την κονσόλα, απενεργοποίηση/ενεργοποίηση του Bluetooth, reset) μπας και διορθωθεί η κατάσταση. Στην παρούσα φάση, δεν είναι γνωστή η έκταση του προβλήματος και οι καταναλωτές μπορούν να απευθυνθούν (όπως και για όλα τα προβλήματα που μπορεί να συναντήσουν) στο σχετικό portal του PlayStation. Δείτε μερικά από τα videos που έχουν ανεβάσει χρήστες.

Anyone else experiencing DualSense stick drift? from r/PS5


My DualSense's right stick starts drifting from r/PS5



Dualsense Drift from r/PS5
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Chased
    • Πού να δούνε τι γίνεται και στα Dualshock4. Όργιο ανευθυνότητας της Sony. Από το 2015 που πήρα την κονσόλα, μέχρι τώρα έχω αλλάξει 6 χειριστήρια. Και δεν είναι ότι ξεσπαω σε αυτά. Όλα τα υπόλοιπα χειριστήρια από άλλες κονσόλες, πλην της Sony, αντέχουν εδώ και 20 χρόνια... Της Sony χαλάνε στο 6μηνο...

    • joehok
    • Ναι και εγώ δεν είχα ποτέ red ring of death άρα λένε ψέματα εκατομμύρια κόσμου. Ρε τι ακούμε κάθε μέρα........

    • deathwalker
    • Δυστυχώς δεν είναι πρόβλημα μόνο του ps5 η του ps4. Και στο series X το ίδιο πρόβλημα έχω (3 μήνες κονσόλα). μπήκα και διάβασα ότι ειναι αποτέλεσεμα κακής και φτηνης ποιότητας πλαστικών μέσα στον μοχλό. Και συγκεκριμένα στους άξονες που κρατάνε το stick.

    • Chased
    • Το πρόβλημα των Dualshock είναι η κάκιστη, ελεεινή μόνωση των αντιστάσεων στα πλήκτρα και τους μοχλούς. Για παράδειγμα, στο Dualshock 3, κάθε φορά που πατούσα L3 για sprint, πετούσε την grenade μου. Αν θυμάμαι καλά, οι χειροβομβίδες ήταν στο R2 (τότε που το shooting γινόταν ακόμα με τα R1/L1). Όχι μόνο η μόνωση της αντίστασης του μοχλού ήταν κακή, αλλά κάποιος τραγικός αποφάσισε να είναι δίπλα στις αντιστάσεις των triggers.

      Καλά, για το 2 δεν μιλάω καν. Δεν ξέρω ούτε έναν, κυριολεκτικά, που δεν του ξεκόλλησε το R2, δεν έγινε unpushable μια κατεύθυνση του σταυρού ή/και δεν ξεκόλλησαν οριστικά οι μοχλοί από τη θέση τους.
      Όσο για το 4, από το στενό μου φιλικό κύκλο, έχουμε αλλάξει όλοι χειριστήρια. Άλλοι λιγότερα άλλοι περισσότερα.

      Έχει σοβαρό πρόβλημα κατασκευής το Dualshock. Ακόμα και αυτό, που το αντικατέστησε δωρεάν η Sony πριν το Πασχα και δεν έχει κλείσει χρόνο ακόμα, κουνάω το μοχλό και κάποιες φορές κάνει την ενέργεια της αριστερής πλευράς του σταυρού. Αλλά δεν θέλω να τους το στείλω κι αυτό πίσω, έχω αρχίσει να ντρέπομαι πια. Μου έχουν αλλάξει 4 χειριστήρια μέχρι τώρα... Θα με βρίζουν.

*