Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημη αποκάλυψη για το Honor 20 Lite (Youth Edition)

*
Η Honor που ανήκει στη Huawei ανακοίνωσε νέο smartphone για τη συλλογή της, ονόματι Honor 20 Lite (Youth Edition). Η συσκευή έρχεται με οθόνη τεχνολογίας AMOLED 6,3 ιντών, ανάλυσης FullHD+, αναλογία 20:9 και αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος κάτω από την οθόνη. Η μπροστινή του κάμερα έχει ανάλυση 16MP και οι δύο κάμερες στο πίσω μέρος του, 48MP και 8MP αντίστοιχα (ultrawide).

Στο εσωτερικό του Honor 20 Lite (Youth Edition) βρίσκουμε Kirin 710F SoC με (εως και) 8GB RAM, 128GB αποθηκαυτικού χώρου, μπαταρία 4,000 mAh battery και fast charging, με το λειτουργικό του σύστημα να βασίζεται στο Android Pie και να ονομάζεται EMUI 9.1. Η συσκευή αναμένεται στην κινεζική αγορά στις 25 Οκτωβρίου σε διάφορες εκδόσεις, ανάλογα τη RAM και τον αποθηκευτικό χώρο, με τα δυο άκρα να ορίζονται στα 180 ευρώ (4GB RAM, 64GB αποθηκαυτικό χώρο) και 240 ευρώ (8GB RAM, 128B αποθηκαυτικό χώρο).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*