Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

2 νέα smartwatches από την Google στις αρχές του 2017

Σε συνέντευξή του στο The Verge, ο Jeff Chang (manager of Android Wear στην Google) ανακοίνωσε πως η εταιρία θα κυκλοφορήσει 2 flagship smartwatches στις αρχές του επόμενου έτους και συγκεκριμένα το πρώτο τρίμηνο. Και τα 2 θα τρέχουν Android Wear 2.0 αν και για την ώρα δεν κατονομάζεται ο κατασκευαστής. Ξέρουμε πάντως πως οι 2 συσκευές θα διαθέτουν κανονικά το branding του κατασκευαστή τους και όχι τα Google ή Pixel και πως η εταιρία που αναλαμβάνει την κατασκευή τους έχει λανσάρει ξανά συσκευή με Android Wear. Μετά την κυκλοφορία τους πολλά από τα υπάρχοντα smartwatches θα αναβαθμιστούν σε Android Wear 2.0 και εντός του 2017 θα κυκλοφορήσουν ακόμα περισσότερες συσκευές από άλλους κατασκευαστές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*