Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

200GB microSD από την SanDisk

Η SanDisk θέλησε να σπάσει το φράγμα των 128GB στις κάρτες microSD, δεν πρόλαβε να φτάσει μέχρι τα 256GB και είπε να σταματήσει στα 200GB. Η νέα κάρτα επιτυγχάνει ταχύτητες ανάγνωσης που αγγίζουν τα 90MB το δευτερόλεπτο και αποτελεί σημαντικό έξοδο για τους φιλόδοξους, αφού υπολογίζεται ότι θα κοστίζει περί τα $400 όταν φτάσει με το καλό στην αγορά. Παρότι η χωρητικότητα αυτή σημαίνει η κάρτα έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα από τους SSD που συναντώνται στα περισσότερα σχετικά προσιτά συστήματα, η SanDisk προσανατολίζεται διαφορετικά. Σημειώνει πως 7 στις 10 φωτογραφίες τραβιούνται με smartphone, αναλογία που πιστεύει ότι θα φτάσει στις 9 στις 10 μέχρι το 2019. Ο στόχος λοιπόν είναι τα smartphones.



Και τα τελευταία, ειδικά στα υψηλά κλιμάκια, δεν μπορούν να αποφασίσουν τελευταία αν προτιμούν να έχουν ή να μην έχουν υποδοχή για microSD.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*