Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

23% πάνω τα έσοδα της Huawei από τα smartphones, παρά το ban των ΗΠΑ

*
Η Huawei έχει πάρει φόρα και δεν σταματά, κάτι που μαρτυρούν τα έσοδα που καταγράφει ο τομέας των κινητών της και δείχνει πως κινείται ανοδικά με τρελούς ρυθμούς, παρά το ban των ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, για το τρίμηνο Απρίλιος-Ιούνιος, η κινεζική εταιρεία καταγράφει έσοδα της τάξης των 32,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σημειώνοντας άνοδο 23% σε σχέση με την ίδια περίοδο την περσινή χρονιά. Η Huawei πούλησε 118 εκατομμύρια smartphones στο πρώτο μισό της χρονιάς, σημειώνοντας άνοδο 24% σε σχέση με πέρσι και σε αυτό το επίπεδο.

Το consumer business της εταιρείας έφτασε κι αυτό τα 32.1 εκ. δολάρια σε έσοδα, σημειώνοντας άνοδο 55% σε σχέση με το 2018. Τα δεδομένα έρχονται από αναλυτές, οι οποίοι σημειώνουν και την κυριαρχία της εταιρείας στην κινεζική αγορά, όπου πλέον στην αγορά των κινητών έχει φτάσει στα επίπεδα του 38% με τον δεύτερο παίκτη να ακολουθεί με μόλις 18%.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*