Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

28 χρόνια μετά αποκαλύφθηκε το WorkBoy, accessory του Game Boy

*
Μπορεί να έχουν περάσει 28 χρόνια από την ημέρα κυκλοφορίας του, όμως ο Game Boy διατηρείται στη δημοσιότητα με διάφορους τρόπους. Αυτή τη φορά αποκαλύφθηκε ένα accessory για τη φορητή κονσόλα με όνομα WorkBoy, το οποίο δεν κατόρθωσε να βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων. Την ανακάλυψη έκανε ο ιστορικός των video games Liam Robertson.

To WorkBoy ήταν ουσιαστικά ένα πληκτρολόγιο που συνδεόταν με το Game Boy μέσω ενός Link Cable και θα πρόσφερε στους χρήστες πρόσβαση σε 12 εφαρμογές, όπως βιβλίο διευθύνσεων/ τηλεφωνικό κατάλογο και λίστες εργασιών. Αρχιτέκτονας του WorkBoy ήταν ο Eddie Gill, ιδρυτής της Source Research and Development. Σύμφωνα με τον ίδιο, πολλοί ήταν οι λόγοι που η συσκευή δεν έγινε εμπορικό προϊόν και ένας από αυτούς η υψηλή για την εποχή τιμή, μιας και είχε κοστολογηθεί στα $89.



Image Credit: Liam Robertson - DidYouKnowGaming? - Game History Secrets 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*