Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

31 Αυγούστου η IFA press conference της Sony

*
Εδώ και καιρό γνωρίζουμε πως η Sony σκοπεύει να διεξάγει μια συνέντευξη Τύπου στο IFA (όπως και κάθε χρόνο), την παραμονή της ενάρξεως του event. Έτσι λοιπόν, στις 31 Αυγούστου ο ιαπωνικός κολοσσός σκοπεύει να δώσει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας των Xperia XZ1, XZ1 Compact και X1.



Σύμφωνα με πληροφορίες, τα XZ1 και XZ1 Compact διαθέτουν Snapdragon 835 με το X1 να "τρέχει" με τον Snapdragon 660, αλλά και τα 3 μοντέλα θα διαθέτουν 4GB RAM. Από θέμα οθόνης θα έχουμε το XZ1 Compact στις 4,6”, καθώς θα είναι το μικρότερο από τα 3, με τα XZ1 και X1 να είναι στις 5,2 και 5 ίντσες, αντιστοίχως. Τέλος, η μπαταρία τόσο του XZ1 Compact, όσο και του X1 θα είναι στα 2,800 mAh, με το XZ1 να ανεβαίνει στα 3,000 mAh. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*