Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

3D printed αποτύπωμα ξεγελάει τον αισθητήρα του Samsung Galaxy S10

*
Ένα τρισδιάστατο δαχτυλικό αποτύπωμα κατάφερε να ξεγελάσει τον αισθητήρα του Samsung Galaxy S10! Κι όμως το είδαμε και αυτό. Οι κατασκευαστές τηλεφώνων δουλεύουν τα τελευταία χρόνια αρκετά πάνω στα θέματα ασφαλείας των μηχανισμών στα smartphones. Όμως οι χρήστες ψάχνονται συνεχώς και φαίνεται πως ανακαλύπτουν εντυπωσιακά στοιχεία. Χρήστης κατάφερε να σαρώσει το δαχτυλικό του αποτύπωμα με τη χρήση κινητού τηλεφώνου(!), να το περάσει σε έναν τρισδιάστατο εκτυπωτή και να κάνει τη σχετική εκτύπωση και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσει το αποτέλεσμα για να ξεκλειδώσει το Samsung Galaxy S10 του. Η διαδικασία εκτύπωσης και κατασκευής του πήρε μόλις 13 λεπτά και μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα στη συνέχεια του άρθρου.

I attempted to fool the new Samsung Galaxy S10's ultrasonic fingerprint scanner by using 3d printing. I succeeded.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*