Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

3D renders αποκαλύπτουν χαρακτηριστικά του gaming smartphone Asus ROG Phone 6

*
Η Asus θα λανσάρει το επερχόμενο smartphone της, Asus ROG Phone 6, στις 5 Ιουλίου. Η επερχόμενη συσκευή αναμένεται να είναι μια από τις πρώτες στην αγορά που θα έχει Snapdragon 8+ Gen 1 chipset. Έχουμε ήδη δει εικόνες του smartphone από την TENAA, αλλά μια νέα διαρροή μας το επιβεβαιώνει. Επιπλέον, μας δείχνει τον νέο AeroActive Cooler και μια προστατευτική θήκη.

Το επερχόμενο Asus ROG Phone 6, κρατάει την ιδεολογία της εταιρείας, δηλαδή δίχως notch ή punch hole στο μπροστινό μέρος. Το μπροστινό bezel στην κορυφή της συσκευής έχει αρκετό χώρο για την εμπρόσθια κάμερα, η οποία έχει τοποθετηθεί στρατηγικά έτσι ώστε να μην υπάρχουν επαφές κατά λάθος – κάτι το οποίο θα συνέβαινε αν δεν υπήρχε το bezel.


Asus ROG Phone 6 renders reveal design and accessories

Η αριστερή πλευρά έχει μία θύρα USB και την υποδοχή της κάρτας SIM. Η δεξιά πλευρά, η οποία θα είναι η κορυφή όταν η συσκευή θα βρίσκεται σε οριζόντια θέση για gaming, έχει shoulder triggers. Η κάμερα αποτελείται από τρείς φακούς και ένα LED flash.

Το Asus ROG Phone 6 έχει και πιο σημαντικά χαρακτηριστικά, όπως έξτρα κουμπιά στην πίσω πλευρά – πακέτο με τον AeroActive Cooler. Το νέο αξεσουάρ είναι αρκετά διαφορετικό από τον προκάτοχό του, αλλά διατηρεί την πιο σημαντική δυνατότητα – δύο πιεζόμενα κουμπιά στις δύο πλευρές του fan.

Asus ROG Phone 6 renders reveal design and accessories

Η προστατευτική θήκη φαίνεται πως έχει σχεδιαστεί με γνώμονα το καλύτερο grip κατά την διάρκεια του gaming και όχι την προστασία του ίδιου του τηλεφώνου.

Το chipset πιθανότατα έχει επιβεβαιωθεί, αλλά ακόμη δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση από την Asus πριν την επίσημη ημερομηνία λανσαρίσματος του Asus ROG Phone 6.

Asus ROG Phone 6 renders reveal design and accessories 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*