Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

4 5G iPhone το 2020 και κυκλοφορία iPhone δύο φορές το χρόνο εκτιμά αναλυτής για την Apple

*
Ρεπορτάζ του CNBC αναφέρει πως έρευνα της J.P. Morgan εκτιμά σημαντικές αλλαγές στο πως θα «ρίχνει» από εδώ και στο εξής η Apple τις συσκευές της στην αγορά. Συγκεκριμένα, σημειώνεται πως η αμερικανική εταιρεία θα αλλάξει ρότα από το 2021 κι έπειτα και πλέον θα ανακοινώνει και θα κυκλοφορεί νέες συσκευές δύο φορές το χρόνο (αντί για μία που κάνει σήμερα). Με αυτόν τον τρόπο, η Apple θα μπορεί και να βάλει σε καλύτερους ρυθμούς την παραγωγή της, αλλά και να φρεσκάρει τη σειρά των iPhone ακόμη πιο συχνά.

Σε ότι αφορά τα ίδια τα smartphones, οι αναλυτές εκτιμούν πως η εταιρεία του Κουπερτίνο θα δώσει στην αγορά 4 iPhone το 2021, όλα με OLED οθόνες και υποστήριξη για 5G, ενώ για κάποια από αυτά αναμένεται και υποστήριξη για την τεχνολογία mmWave. Σε ότι αφορά τα μοντέλα του 2020, εκτιμάται πως θα έρθουν και σε άλλα μεγέθη. Συγκεκριμένα, οι αναλυτές εκτιμούν πως θα δούμε ένα iPhone με οθόνη 5.4 ιντσών, δύο με οθόνη 6.1 ιντσών και ένα με οθόνη 6.7 ιντσών. Τα δύο μεγαλύτερα μοντέλα θα υποστηρίζουν mmWave 5G, θα έχουν τρεις κάμερες και ένα νέο “World facing 3D sensing”.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*