Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

4K dashboard στο Xbox Series X και Night Mode με το νέο system update

*
Η Microsoft ξεκίνησε τη διανομή του system update Οκτωβρίου 2021 για κονσόλες Xbox. Η πιο ενδιαφέρουσα αλλαγή είναι ένα χαρακτηριστικό που τα μέλη του προγράμματος Xbox Insiders δοκιμάζουν από τον περασμένο Αύγουστο και είναι το render του dashboard σε ανάλυση 4K στο Xbox Series X. Πριν από το update, στη συγκεκριμένη κονσόλα το rendering του dashboard και άλλων στοιχείων του UI γινόταν στα 1080p και με upscaling έφτανε τα 4K.

Αν είστε κάτοχος Xbox Series X, μετά την εγκατάσταση του updaye θα διαπιστώσετε ότι οι οθόνες Home, My Games & Apps, Guide, οτιδήποτε έχει να κάνει με game art αλλά και τα πλήκτρα δείχνουν πολύ καλύτερα και το κείμενο είναι πιο ευανάγνωστο.


Ένα ακόμα νέο χαρακτηριστικό είναι το Xbox Night Mode, μία ομάδα ρυθμίσεων που τροποποιεί τις πηγές φωτός για να είναι λιγότερο φωτεινές όταν υπάρχει σκοτάδι, κάτι που βοηθάει χρήστες με φωτοευαισθησία. Είναι δυνατό να χαμηλώσει ο φωτισμός του πλήκτρου power της κονσόλας αλλά του controller, σε περίπτωση που σας αποσπάει την ώρα που παρακολουθείτε μια ταινία. Ακόμα παρέχεται η δυνατότητα δημιουργίας ενός χρονοδιαγράμματος ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης του night mode.

Τέλος με την επιλογή Quick Settings που προστέθηκε στο Xbox Guide, θα μπορείτε να ενεργοποιείτε/ απενεργοποιείτε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*