Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

5 νέα smartphones από την LG στη CES

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η ιστοσελίδα Verge, κατά τη διάρκεια της CES, η LG πρόκειται να ανακοινώσει τέσσερα νέα smartphones για τη σειρά K αλλά και το LG Stylo 3, το οποίο διαθέτει νέο stylus. Όσον αφορά τα τηλέφωνα, δεν πρόκειται για κάτι το συγκλονιστικό και το μόνο ενδιαφέρον είναι ότι το Android Nougat λειτουργικό τους. Οι οθόνες των συσκευών της σειράς Κ ξεκινούν από τις 4,5 και φτάνουν τις 5,3 ίντσες. Η μικρότερη συσκευή διαθέτει μπροστινή κάμερα 2ΜP, πίσω κάμερα 5ΜΡ, αποσπώμενη μπαταρία 2.100mAh και λειτουργικό Android Marshmallow. Στον αντίποδα, το πιο μεγάλο μοντέλο, το K10, έχει μπροστινή κάμερα 5ΜΡ, πίσω κάμερα 13ΜΡ, αποσπώμενη μπαταρία 2.800mAh, επεξεργαστή MediaTek και λειτουργικό Android Nougat. Το LG Stylus 3, έχει οθόνη 5,7 ίντσες, 13ΜΡ πίσω κάμερα και 8ΜΡ μπροστά. Επίσης θα διαθέτει ενσωματωμένο ραδιόφωνο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*