Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

5 συσκευές θα παρουσιάσει η Samsung στις 5 Αυγούστου, το Galaxy Z Fold 2 μέσα σε αυτές (video)

*
Η ώρα για το νέο Samsung Unpacked event έρχεται σε λίγες ημέρες και η κορεατική εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει 5 συσκευές, μέσα στις οποίες θα βρίσκεται και το Galaxy Z Fold 2. Ο επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας, σημείωσε σε blog post πως θα υπάρξουν ανακοινώσεις για πέντε προϊόντα, χωρίς ωστόσο να τα ονοματίσει. Οι πληροφορίες αναφέρουν πάντως πως θα είναι τα Galaxy Z Fold 2, Galaxy Note 20, Galaxy Note 20 Plus, Galaxy Buds Live και ένα νέο smartwatch. Το Galaxy Z Fold 2 φαίνεται πως επιβεβαιώνεται από το σχετικό video tweet που έκανε ο επίσημος λογαριασμός της Samsung στην Μ. Βρετανία.



Οι πληροφορίες μιλούν για οθόνη 6.23 ιντσών στο εξωτερικό τμήμα, πιο λεπτά bezels, display 7.7 ιντσών στο εσωτερικό τμήμα (σε σχέση με τις 7.3 ίντσες του πρώτου μοντέλου). 12GB RAM, 256GB αποθηκευτικού χώρου και υποστήριξη 5G. O @evleaks πάντως ανέβασε μια φωτογραφία 360 μοιρών που παρουσιάζει το Samsung Galaxy Note 20 Ultra από όλες τις πλευρές του. Δείτε την στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*