Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

50% πάνω το gaming division της Microsoft, στο +232% οι κονσόλες Xbox στο τρίμηνο

*
Η πανδημία φαίνεται πως έχει ενισχύσει όλους τους τομείς της Microsoft και δείχνει να έχει ανεβάσει και σημαντικά τα ποσοστά και του gaming division και του Xbox. H αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε τα αποτελέσματά της για το τρίτο τρίμηνο του οικονομικού έτους που διανύει και τα οποία μαρτυρούν ανάπτυξη 50% στον τομέα του gaming. Συγκεκριμένα, για το τρίμηνο Ιανουάριος-Μάρτιος 2021, η Microsoft είδε τον τομέα των υπολογιστικών συστημάτων της να σημειώνει έσοδα 13 δισεκατομμυρίων δολαρίων (+19%). Ο τομέας του Xbox hardware σημείωσε αύξηση της τάξης του 232%, κάτι που αποδεικνύεται από την πολύ μεγάλη ζήτηση που έχουν οι κονσόλες Xbox Series X/S από τον Νοέμβριο. Σε ό,τι αφορά το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες του Xbox, ο τομέας κινήθηκε στο +34%, ενισχυόμενους από τα παιχνίδια και τις συνδρομές του Xbox Game Pass. O τομέας των Windows κινείται στο +10% και σύμφωνα με τους επικεφαλής της αμερικανικής εταιρείας, υπάρχουν 1.3 δισεκατομμύρια χρήστες Windows 10 σε όλο τον κόσμο. Συνολικά, η Microsoft κινήθηκε στο +19% με έσοδα 41.7 δισεκατομμυρίων δολαρίων και κερδοφορία στο +44% και στα 15.5 δισεκατομμύρια δολάρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • joehok
    • Τα νούμερα σε κονσόλες δεν είναι όλη η αλήθεια αλλά καλό θα είναι να τα βλέπουμε και αυτά και να μην δείχνουμε σαν εταιρία μόνο ότι μας συμφέρει.

*