Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

600 εκατ. συσκευές "τρέχουν" με Windows 10

*
H Microsoft έδωσε στη δημοσιότητα νέα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τα Windows 10. Μέσω αυτών μαθαίνουμε πως το λειτουργικό τρέχει σε 600 εκατομμύρια συσκευές, με τον αριθμό να περιλαμβάνει υπολογιστές, table, Xbox One, τηλέφωνα, Surface Hub και HoloLens. Αρχικά η εταιρεία σχεδίαζε να διαθέσει το λειτουργικό σε 1 δισεκατομμύριο συσκευές μέχρι το τέλος του 2018, ενώ φαίνεται να μένει απτόητη προκειμένου να πραγματοποιήσει το στόχος της, χωρίς να αναθεωρεί τα νούμερα. Η Microsoft μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου σκόπευε να διαθέσει 575 εκατομμύρια active Win10 devices, ενώ έφτασε το ποσό των 600 εκατομμύριων μέχρι το τέλος και του τρέχοντος μήνα. Μπορεί να ξεπέρασε το στόχο που έθεσε, όμως είναι ακόμα ασαφές το πότε ακριβώς θα επιτευχθεί το νούμερο του 1 δις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*