Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

ARMIGA Project: Για τους fans της Amiga

Πως θα σας φαινόταν η ιδέα να μπορείτε να παίζετε τα Amiga games σας στην τηλεόραση από μία συσκευή που θα σας ταξιδέψει ταυτόχρονα και στο παρελθόν; Κάτι τέτοιο σκέφτηκαν οι δημιουργοί του ARMIGA Project και το έκαναν πραγματικότητα. Η συσκευή έρχεται σε δύο εκδόσεις, μία που θυμίζει disc drive και μία πιο απλή. Στο εσωτερικό της βρίσκεται μια Dual Core ARM CPU και ένα custom controller που επιτρέπει στο χρήστη ακόμη και να εκμεταλλευτεί τις δισκέτες που του έχουν μείνει! Το ARMIGA Project κάνει emulate την Amiga 500 με 1MB RAM και προσφέρει έξοδο HDMI στα 720p και σε screen modes 16:9, 4:3 και non-linear. Ο custom floppy controller επιτρέπει τα dumps των unprotected disks σε ADF files, ενώ μέσω micro SD Card reader και USB σύνδεσης, επιτρέπεται η χρήση games σε ADF format. Το ARMIGA Project υποστηρίζει ακόμη flash drives, gamepads, keyboards και ποντίκια, έτσι ώστε να μπορείτε να το φέρετε ακριβώς στα μέτρα σας.

Για όσους δεν ενδιαφέρονται για το μεγάλο case με το floppy disc, υπάρχει και η non FDD έκδοση, η οποία είναι αρκετά πιο μικρή και απλά έχει τις απαραίτητες θύρες σύνδεσης.



Μέσα από ένα απλό menu, ο χρήστης μπορεί να «φορτώσει» τα παιχνίδια του με διάφορους τρόπους (ADF από floppies, ADF images από SD Card και ADF Images από USB), να κάνει browse στη λίστα του, να κάνει save οπουδήποτε, ακόμη και σε παιχνίδια που δεν είχαν σχεδιαστεί με αυτή τη λειτουργία, αλλά και να χρησιμοποιήσει ακόμη ένα virtual keyboard. Ταυτόχρονα, με την αγορά της συσκευής έρχεται και μία νόμιμη κόπια του Kickstart 1.3. Τέλος, η συσκευή συνδέεται στο διαδίκτυο για να μπορεί να λαμβάνει όλες τις σχετικές ενημερώσεις (τα updates μπορούν να γίνουν και μέσω του micro SD card slot).

Δείτε ένα unboxing video του ARMIGA Project.


Δείτε ένα video με τις λειτουργείες του ARMIGA Project


Μπορείτε να αγοράσετε τις δύο εκδόσεις του ARMIGA Project από το επίσημο site. H ARMIGA Full Edition (Floppy Disc Drive) κοστίζει €169 και η ARMIGA Small Sized Edition €119.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LIONHEART
    • ρε Παύλο κοιτάω της τιμές και μου θυμίζουν το κόστος που είχαν το 1987 η Α500 με o.5 m.b. ram 120.000 δραχμες και με 1ΜΒ 159.000 δραχμές .

*