Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

AirPods 3: Όχι πριν το τρίτο τρίμηνο του έτους (φήμη)

*
Σύμφωνα με τον γνωστό αναλυτή, Ming-Chi Kuo, η τρίτη γενιά των ασύρματων ακουστικών της Apple, AirPods 3, δεν πρόκειται να βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων πριν από το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Παρά την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών (από insiders του χώρου), σχετικά με κάποιο επικείμενο event στις 23 Μαρτίου, όπου και θα γινόταν η παρουσίαση του εν λόγω headset, πρόσφατη αναφορά δίνει τέλος στις εικασίες, ορίζοντας ως πιθανή ημερομηνία έναρξης της μαζικής παραγωγής κάποιο στιγμή εντός του Q3 2021.


Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως παρότι τα AirPods 2 σημείωσαν 90 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, η τρίτη έκδοση αναμένεται να μην ξεπεράσει τα 78 εκατομμύρια (σύμφωνα πάντα με τον ίδιο), παρά την προσθήκη χαρακτηριστικών όπως το Spatial Audio. Σημαντικό ρόλο στη μειωμένη πρόβλεψη παίζει φυσικά η αύξηση του ανταγωνισμού — τόσο ποσοτικά, όσο και ποιοτικά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*