Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Aira: Smart glasses βοηθούν άτομα με προβλήματα όρασης

*
Η Aira είναι μια εταιρεία που έχει ως σκοπό της να κάνει την ζωή των ατόμων με προβλήματα οράσεως λίγο πιο εύκολη. Χρησιμοποιώντας smart glasses ή την κάμερα ενός κινητού, το σύστημα επιτρέπει στο υπάλληλο της Aira να δει, σε πραγματικό χρόνο, όσα δεν μπορεί το άτομο με τα προβλήματα όρασης υπάρχουν γύρω του και μέσω συνομιλίας να το βοηθήσει να κάνει τα ψώνια του, να καλέσει ταξί ή να κάνει τη βόλτα του. Σε καμία περίπτωση η εταιρεία δεν έχει σκοπό να παραμερίσει τις μέχρι τώρα βοήθειες που χρησιμοποιούν τα συγκεκριμένα άτομα, όπως ένα μπαστούνι ή έναν εκπαιδευμένο σκύλο, αλλά να προσφέρει μια επιπλέον βοήθεια.



Οι συνδρομές για τη συγκεκριμένη υπηρεσία είναι στα 300 δολάρια το τρίμηνο, στα 1.000 δολάρια το εξάμηνο και στα 2.500 δολάρια ο χρόνος. Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το σχετικό video με το τι προσφέρει η συγκεκριμένη υπηρεσία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*