Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Analogue Duο, η νέα κονσόλα της Analogue είναι ένα all-in-one TurboGrafx

*
Η Analogue ασχολείται ιδιαίτερα με την επανεμφάνιση retro συστημάτων και αποκάλυψε πρόσφατα το Analogue Duo, που είναι ένα all-in-one TurgoGrafx. Ουσιαστικά πρόκειται για μια κονσόλα που συνδυάζει το TurboGrafx-16 και το TurboGrafx-CD σε ένα hardware με ιδιαίτερα μοντέρνο σχεδιασμό. Στο πλαϊνό τμήμα του χειριστηρίου θα υπάρχει ξεχωριστό headphone jack, ενώ η εικόνα θα βγαίνει από μια θύρα HDMI με υποστήριξη αναλύσεων 480p, 720p και 1080p. Η συσκευή θα φέρει ακόμη ένα SD card slot για τα μελλοντικά firmware updates, υποστήριξη Bluetooth και θα παίζει τα original games. Το προϊόν θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων το 2021 σε τιμή κοντά στα 200 δολάρια, σε λευκό και μαύρο χρώμα.



Το TurboGrafx-16 (κυκλοφόρησε ως PC Engine στην Ιαπωνία) ήταν ανταγωνιστής των NES και SNES που δεν κατάφερε όπως να σημειώσει εμπορική επιτυχία. Τα παιχνίδια του κυκλοφόρησαν σε cartridges που ονομάζονταν HuCards (TurboChips), ενώ με το TurboGracx-CD add on υπήρχε η δυνατότητα χρήσης και σχετικών discs. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Analogue Duo στο επίσημο site του. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*