Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Analogue Pocket: Το θρυλικό Game Boy επιστρέφει στην πιο εξελιγμένη του μορφή

*
Η Analogue είναι γνωστή για τις σύγχρονες εκδόσεις παλαιότερων συστημάτων και ήρθε η ώρα να πάει στα φορητά και στο Game Boy με το Analogue Pocket. Η εταιρεία ανακοίνωσε μια μικρή φορητή συσκευή που θυμίζει σε θέμα σχεδιασμού το πρώτο game Boy και μπορεί να παίξει cartridges από τα Game Boy, Game Boy Color και Game Boy Advance, δηλαδή μια γκάμα άνω των 2.700 games. Μάλιστα, έχει δεκαπλάσια ανάλυση από τις κλασικές συσκευές της Nintendo. Συγκεκριμένα, η οθόνη του Analogue Pocket έχει διαγώνιο 3.5 ιντσών, LCD, 665ppi και ανάλυση 1600x1440. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, έχουμε επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου, φόρτιση μέσω USB-C, SD card slot, υποδοχή ακουστικών 3,5 mm και δυνατότητα button mapping.



Μάλιστα, περιλαμβάνει και ένα built-in synthesizer με την ονομασία Nanoloop. H Analogue σημείωσε πως ετοιμάζει μάλιστα και αντάπτορες για παιχνίδια άλλων συσκευών, όπως τα Game Gear, Neo Geo Pocket Color και άλλα. Μέσα σε όλα τα άλλα, το Analogue Pocket θα μπορεί να συνδεθεί απευθείας και σε οποιαδήποτε HDTV μέσω dock που θα πωλείται ξεχωριστά, ενώ μπορεί να υποστηρίξει ενσύρματα και ασύρματα χειριστήρια (Bluetooth). To Analogue Pocket αναμένεται το 2020 σε τιμή που ορίστηκε στα 199 δολάρια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*