Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Apple: 61,1 εκ. iPhone “έφυγαν” το πρώτο τρίμηνο του 2015

Η Apple ανακοίνωσε οικονομικά μεγέθη για το πρώτο ημερολογιακό τρίμηνο του 2015, με λίγα λόγια, σημείωσε ρεκόρ δεξιά κι αριστερά. Το iPad ήταν η μόνη οικογένεια προϊόντων που σημείωσε πτώση σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2014 αλλά Mac, iPhone και λοιπά αναπτύχθηκαν αισθητά. Η αμερικανική εταιρεία είδε πωλήσεις 61,1 εκατομμυρίων iPhone από τον Ιανουάριο μέχρι το Μάρτιο, σε σχέση για 43,7 εκατομμύρια πέρυσι, ενώ ο συνολικός τζίρος ανέβηκε στα $40,3 δισ.



Επιπλέον η εταιρεία κοντεύει να συγκεντρώσει περί τα $200 δις σε ρευστό και τίτλους, με το μεγαλύτερο μέρος αυτών να παραμένει εκτός ΗΠΑ. Εντός ΗΠΑ η Apple εξακολουθεί να ξοδεύει χρήματα (και δεσμεύθηκα να ξοδέψει ακόμη περισσότερα) τόσο για απόδοση μερισμάτων σε μετόχους όσο και εξαγορά μετοχών της. Σε 1-2 χρόνια μπορεί να έχει σε ρευστό όλα όσα χρειάζεται η Ελλάδα για να ξεχρεώσει ό,τι κινείται.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*