Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Apple Watches στα χρώματα 22 χωρών ετοίμασε η Apple ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων

*
Η Apple, λάνσαρε μία ειδική έκδοση των Watch bands, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο αμερικάνικος κολοσσός, αποφάσισε, να ντύσει αυτήν την ειδική έκδοση των bands της στα χρώματα 22 χωρών, που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς αγώνες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Φυσικά, οι καταναλωτές δεν θα χρειαστεί να φτιάξουν custom watch face που να ταιριάζει με το υπόλοιπο ρολόι, καθώς η Apple μερίμνησε για αυτό, κι έτσι γίνεται εύκολα download ασορτί watch face με τα χρώματα του band.



Τα International Collection bands, θα πουληθούν αποκλειστικά από την Apple, στην τιμή των 49 δολαρίων, σε 2 μεγέθη, 40mm και 44mm. Η εταιρία ξεκαθάρισε πως τα bands θα είναι limited-edition, χωρίς όμως να ξέρουμε ακριβώς το χρονικό διάστημα που θα μείνουν σε κυκλοφορία.

Apple Watch International Collection band for US 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*