Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Apple: Αγόρασε startup με τεχνολογία για καλύτερες φωτογραφίες

*
Σύμφωνα με αναφορές, η Apple έκανε δική της μια startup με βάση στο Ηνωμένο Βασίλειο, μια αγορά που θα μπορούσε να οδηγήσει σε καλύτερες φωτογραφίες στα επόμενα μοντέλα iPhone. Πρόκειται για τη Spectral Edge Ltd, η οποία ανέπτυξε τεχνολογία που χρησιμοποιεί λήψεις υπερύθρων και τις ενώνει με standard φωτογραφίες χρησιμοποιώντας machine learning technology για να παράξει πιο αληθοφανείς φωτογραφίες με ακριβή χρώματα.

Σύμφωνα με το προφίλ της Spectral Edge Ltd. στο TechCrunh, η τεχνολογία αυτή μπορεί να εφαρμοστεί μέσα στο software και μερικά από τα χαρακτηριστικά της είναι η βελτίωση φωτογραφιών χαμηλού φωτισμού, αλλά και η βελτίωση θολού υλικού από security cameras ή από drone. Φαίνεται λοιπόν πως υπάρχουν οι πιθανότητες να συνδυαστεί αυτή η τεχνολογία με το AI της Apple στα επόμενα μοντέλα iPhone.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*