Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Apple: Αποκάλυψη νέου MacBook Pro 14 ιντσών με notch

*
Η Apple ανακοίνωσε ένα ανασχεδιασμένο MacBook Pro 14 ιντσών με notch και με τους νέους της επεξεργαστές, το M1 Pro και το M1 Max. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο ανασχεδιασμό laptop της Apple ύστερα από το lineup του 2016, καθώς επίσης και για το πρώτο laptop 14 ιντσών της εταιρείας μετά το iBook G4 του 2005.

Η οθόνη του νέου laptop είναι 14,2 ίντσες (120Hz ProMotion MiniLED με ανάλυση 3024x1964) και η Apple αποκαλεί την τεχνολογία της ως Liquid Retina Pro XDR. Έχει λεπτότερα bezels σε σχέση με την προηγούμενη γενιά και περιλαμβάνει ένα notch στο κεντρικό πάνω μέρος της, όπου βρίσκεται μια κάμερα 1080p, δίχως όμως το FaceID system της εταιρείας. Θα κυκλοφορήσει με M1 Pro chip (με 14-core ή 16-core GPU) και με M1 Max chip (24-core GPU ή 32-core GPU) και αμφότερα θα έχουν 10-core CPU. Η μνήμη RAM των δύο εκδόσεων θα ξεκινά από τα 16GB και θα μπορεί να φτάσει τα 32GB στην έκδοση με τον επεξεργαστή M1 Pro ή στα 64GB με τον επεξεργαστή M1 Max.

Το MacBook Pro των 14 ιντσών θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου προς 1.999 δολάρια και οι προ-παραγγελίες του έχουν ήδη ξεκινήσει.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*