Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Apple: Δωρεάν μηνιαία επέκταση ελληνικών συνδρομών iCloud

Μία από τις υπηρεσίες που δεν μπορούν να πληρώσουν οι Έλληνες, λόγω της αδυναμίας μεταφοράς χρημάτων σε λογαριασμούς εξωτερικού, είναι και το iCloud της Apple. Όσοι πληρώνουν για επιπλέον χώρο, πέραν δηλαδή των 5GB που παρέχονται χωρίς χρέωση, δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν και στην αρχή της επιβολής των κεφαλαιακών ελέγχων έφυγαν οι πρώτες ειδοποιήσεις για την αποτυχία συναλλαγών, όπως ήταν και αναμενόμενο. Πέρασαν λίγες μέρες παραπάνω αλλά η Apple αποφάσισε να μη μείνει άπραγη.

Άρχισε λοιπόν να στέλνει ειδοποιήσεις σε χρήστες, ανάλογα με την ημέρα βέβαια που επρόκειτο να γίνει νέα μηνιαία χρέωση συνδρομής, ειδοποιώντας ότι προσφέρει επέκταση τριάντα ημερών. Δεν προχωρά σε απόπειρα χρέωσης των ελληνικών καρτών και θα επιχειρήσει ξανά 30 μέρες μετά την κοντινότερη ημερομηνία πληρωμής. Η επέκταση γίνεται χωρίς επιπλέον χρέωση από τη μεριά της εταιρείας, άρα φαίνεται ότι την επόμενη φορά η εταιρεία δεν θα προσπαθήσει να εισπράξει για δύο μήνες, αλλά για έναν.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Chased
    • Έχω την χείριστη των αξιολογήσεων για αυτήν την εταιρεία, αλλά οφείλω να παραδεχτώ ότι αυτό είναι πολύ καλή και σωστή κίνηση! Μπράβο!

*