Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Apple: Μικρή πτώση πωλήσεων

*
Τα αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο του οικονομικού έτους της Apple είναι πλέον γνωστά και μπορείτε να τα βρείτε παρακάτω. Οι πωλήσεις του iPhone έπεσαν κατά 1% σε σχέση με το προηγούμενο έτος στα 50,8 εκατομμύρια συσκευές, ενώ δεν επετεύχθη ο στόχος για πώληση 51,4 εκατομμυρίων. Φαίνεται πάντως πως αυτή η πτώση οφείλεται και στην αναμονή του κοινού για μια συσκευή με περισσότερα νέα στοιχεία, οπότε εικάζεται πως με την έλευση του iPhone 8 τα νούμερα θα φτάσουν και πάλι πολύ ψηλά. Όσον αφορά το Mac οι πωλήσεις έφτασαν στα 4,2 εκατομμύρια, αύξηση πωλήσεων 14% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.



Τέλος, το iPad σημειώνει νούμερα με αρνητικό πρόσημο μιας και οι πωλήσεις έπεσαν κατά 13%, με την Apple να υποστηρίζει πως οι πρώτοι αγοραστές κάθε νέου iPad κρατάνε τη συσκευή τους για πολύ καιρό χωρίς να προχωρούν σε αγορά νέου, οπότε τα νούμερα επηρεάζονται αναλόγως. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*