Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Apple: Νέο MacBook Pro 16 ιντσών με επεξεργαστές M1 Pro και M1 Max (video)

Η Apple αποκάλυψε το καινούργιο MacBook Pro 16 ιντσών με επεξεργαστές M1 Pro και M1 Max. Το νέο laptop της εταιρείας έρχεται αναβαθμισμένο τόσο σε επιδόσεις, όσο και σε σχεδιασμό και θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου σε ασημένιο χρώμα (silver) και γκρι (space grey) με κόστος που θα ξεκινά από τα 2.499 δολάρια. Οι προ-παραγγελίες του έχουν ήδη ξεκινήσει.

Το σασί του laptop έχει ολοκαίνουργιο σχεδιασμό, αντικαθιστώντας το Touch Bar με κανονικά πλήκτρα, ενώ φέρει ένα HDMI port στη δεξιά του πλευρά μαζί με ένα Thunderbolt 4 port και ένα SD memory card slot και στην αριστερή του μεριά διαθέτει μια υποδοχή ακουστικών καθώς και δύο ακόμα Thunderbolt 4 ports. Στο πάνω μέρος της οθόνης του έχει ένα notch με μια κάμερα 1080p. Επιπλέον το sound system του laptop αποτελείται από 6 ηχεία που υποστηρίζουν Spatial Audio.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*