Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Asus: ZenFone 2 Deluxe Special Edition με 256GB αποθηκευτικό χώρο

*
Το νέο smartphone-θηρίο της Asus παρουσιάστηκε πρόσφατα στη Βραζιλία και διαθέτει όνομα σιδηρόδρομο: ZenFone 2 Deluxe Special Edition. Με τόσο μεγάλο τίτλο εννοείται πως περιμένουμε πολλά και εντός του και η αλήθεια είναι πως φροντίζει να μας εντυπωσιάσει, κυρίως με τον αποθηκευτικό του χώρο μιας και διαθέτει 256GB internal storage. Η λογική λέει πως αυτός ο χώρος είναι αρκετός αλλά άμα για κάποιο λόγο δεν σας φτάνει υπάρχει και SD cars slot με υποστήριξη καρτών έως και 128GB (με το σύνολο να ανεβαίνει στα 384GB). Πέραν του χώρου το smartphone διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών (1080p) με Gorilla Glass 3, quad-core CPU στα 2,5GHz (Intel Atom Z3580 SoC), GPU PowerVR G6430 και 4GB RAM. Η τιμή δεν έχει γίνει γνωστή και μάλλον δεν χρειάζεται να περιμένουμε κάτι λιγότερο από τα GB που μας προσφέρει.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*